Matematik

negativ regning

13. august 2015 af heyhjælpmig - Niveau: 7. klasse
hej jeg har lidt problemer ved en opgave som lyder: -4 Gange -44= ?
Håber du vil hjælpe :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2015 af mathon

       -4\cdot (-44)=(-1)\cdot 4\cdot (-1)\cdot 44=(-1)^2\cdot 4\cdot 44=1\cdot 176=176


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2015 af mette48 (Slettet)

-4 Gange -44 =- 4*(-44) = -(- 176) = 176


Skriv et svar til: negativ regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.