Matematik

Baglæns regning

19. august 2015 af LinePigen007 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg håber at i kan hjælpe med den lille opgave, for jeg er kørt lidt død i den:

Sammenhængen mellem en hests vægt, gjordmål og kropslængde kan beskrived ved formlen:

vægt = Gjordsmål^2 x kropslængde : 11880

hvordan finder jeg svaret på dette:

jeg skal finde gjordmålet på en hest med en kropslængde på 150 cm og en vægt på 350 kg. 

Jeg håber at der er en der kan hjælpe lidt :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2015 af mathon

                 v=G^{2}\cdot \frac{K}{11880}

                G^2=\frac{v\cdot 11880}{K}

                G=\sqrt{\frac{v\cdot 11880}{K}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2015 af VTP

Du skal indsætte de givende værdier (kropslængde =150 cm og vægt = 350 kg) i formlen og isolere gjordsmål.


Svar #3
19. august 2015 af LinePigen007 (Slettet)

mange tusinde tak :)


Skriv et svar til: Baglæns regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.