Matematik

Ligninger

25. august 2015 af Ebombe (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej.

Jeg har fået en opgave der lyder følgende: Beregn når a=6 og b=7

19a-3b=

Jeg kan ikke huske hvordan det nu var man regnede det ud... Er der nogen der vil hjælpe? acs:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2015 af Drunkmunky (Slettet)

Du indsætter a=6 og b=7 ind i ligningen, altså vil

19a-3b=19*6-3*7=114-21=93


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2015 af Stats

Husk det usynlige gange tegn

19·a - 3·b =

Indsæt nu a og b's værdier..

Hæh, da var jeg sQ ikke hurtig nok... :-)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
25. august 2015 af Ebombe (Slettet)

Mange tak for hjælpen :))


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.