Fysik

elektrisk kredsløb

07. september 2015 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

..

a) Det bliver noget med en sinusfunktion gætter jeg. Jeg har prøvet at plotte den på geogebra, men der sker intet,

b) Jeg indsætter tiden t = 5*10^(-3) ind i funktionen i(t) --> så får jeg strømmen til 0 A og kan bestemme ladningen ved at sige q=I*t= 0A* 5*10^(-3) s = 0 C.

Er dette korrekt? 

Vedhæftet fil: elek.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2015 af hesch (Slettet)

b)  Du skal jo integrere strømmen fra t=0 til t = 0.005*200*π = π

Du skulle gerne få resultatet Q = 20C.

I c) skal du integrere fra 0 til 2π, og hvad giver det?


Svar #2
07. september 2015 af Searchmath (Slettet)

#1: er det ikk fra t=0 til t=0.005 jeg skal integrere? Jeg får at Q=0.032 C


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2015 af hesch (Slettet)

..


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. september 2015 af hesch (Slettet)

Jo, 0,032C er rigtigt ( = 20C * 0.005 / π ).  Sorry.


Skriv et svar til: elektrisk kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.