Matematik

3 ligninger med 2 ubekendte HJÆLP

10. september 2015 af haski (Slettet) - Niveau: B-niveau
Vis følgende tre linier alle går gennem samme punkt

l: -x + 3y - 1=0

m: -3x + 2y + 11=0

n: 2x + y - 12=0



Hjællllp :(

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2015 af LeonhardEuler

Find skæringspunktet (-erne) for to af ligningerne og undersøg om det punkt ligger på den tredje linje. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2015 af mathon

Beregn skæringspunktet
mellem                
                    l:   -x + 3y - 1= 0
                   m: -3x + 2y + 11= 0

og vis, at skæringspunktet også ligger på n.


Svar #3
10. september 2015 af haski (Slettet)

Tusind tak for jeres hjælp

Skriv et svar til: 3 ligninger med 2 ubekendte HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.