Matematik

BESTEM f'(x)

12. september 2015 af Anonym1222 - Niveau: B-niveau

Hej Alle i søde mennesker

Har lige en opgave som jeg har brug for hjælp i? 

Bestem differentialkvotienten f'(x), når

f(x) = 7x2 + 3x−5


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2015 af mathon

Brug
               \left ( k\cdot x^n \right ){}'=k\cdot n\cdot x^{n-1}


Svar #2
12. september 2015 af Anonym1222

#1

Brug
               \left ( k\cdot x^n \right ){}'=k\cdot n\cdot x^{n-1}

Tak for svaret :) , men så meget havde jeg tænkt mig frem til.. er lidt i tvivl om hvad de forskellige bokstaver betyder? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2015 af mathon

Vis nu - da du har tænkt langt - hvordan du differentierer f(x)!


Skriv et svar til: BESTEM f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.