Matematik

Cm2 til liter, foderautomat

13. september 2015 af Laura34 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej, jeg er igang med mat. Aflevering og er gået i stå, nogen som vil hjælpe?

Spørgsmålet~ hvor mange spande foder kan der fyldes i en Tom automat, når en spand indeholder 10 liter?

Info: rumfanget af den høje cylinder som er foderaftomat er: 49455cm2
Rumfanget af den lille cylinder som også er i foderautomaten er: 18847,85 cm2

Håber nogen vil hjælpe hurtigt da jeg skal aflevere imorgen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

1 liter er det samme som 1 dm3.

1 L = 1 dm3 = (10 cm)3 = 1000 cm3

Så der er 10.000 cm3 foder i en spandfuld.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2015 af mette48 (Slettet)

Du bør skrive hele den oprindelige opgavetekst her for at få mere hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2015 af StoreNord

Hvis der menes 49455 cm3 og 18847,85 cm3, og de begge skal fyldes,

så bliver det ialt 49455+18847,85=68302,85 cm3.

For at gå fra cm til dm, skal man dividere med 10, men når man regner rumligt, skal man dividere med 103.

                   68302,85:1000 = 68,30285 liter = 6,830285 spande = næsten 7 spande.


Skriv et svar til: Cm2 til liter, foderautomat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.