Matematik

Vektorer og trekantsberegning

13. september 2015 af vapser (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa,

Håber der er nogne der kan hjælpe med denne opgave.. har prøvet på flere forskellige måder men kan ikke finde ud af den..

På forhånd tak :-)

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2015 af peter lind

Brug at v = vF+vsamt at v = |v|( sin(63º), cos(63º) )


Svar #3
13. september 2015 af vapser (Slettet)

Hvordan kan jeg finde vinklen ud fra det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2015 af peter lind

Skriv ligningen ud i koordinater. Det giver to ligninger med de to ubekendt |v| og vinklen


Svar #5
13. september 2015 af vapser (Slettet)

Forstår det vist ikke helt.. hvilken ligning skal jeg skrive?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2015 af peter lind

For førstekoordinaten bliver det

|v|sin(63º) = |vF|cos(27º-z) +|vV|*cos(80º) 


Svar #7
14. september 2015 af vapser (Slettet)

Facit siger at vinklen er 4,26º - kan du få det til at passe?


Svar #8
14. september 2015 af vapser (Slettet)

Jo nu passer det, du er genial - tak for hjælpen! :-)


Skriv et svar til: Vektorer og trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.