Matematik

Bestem grænseværdien

14. september 2015 af ztuema (Slettet) - Niveau: A-niveau

b)  f(x)= 1/x+1, når x0= 2

x0 + h = 2+h

Vi indsætter x0+h på x plads i funktionsudtrykket

1/(2+h+1)

=

1/(h+3)

Jeg har fundet funktionstilvæksten, men er i tvivl om hvordan jeg kommer videre... Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2015 af StoreNord

Så skal du nok skrive noget mindre tåget.  :)


Svar #2
14. september 2015 af ztuema (Slettet)

Hov, det ser også lidt mærkeligt ud

Retter det lige :)


Svar #3
14. september 2015 af ztuema (Slettet)

Grænseværdien for f(x) = 1/(x+1), hvor x0= 2

Anyone?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2015 af StoreNord

Den sidste nye funktion ser sådan her ud, men nu loggede du jo af.    :(


Svar #5
14. september 2015 af ztuema (Slettet)

Hvordan beregner jeg så grænseværdien ud fra det? Jeg har prøvet at kigge på funktionen, så billedet hjælper ikke særlig meget (:


Svar #6
15. september 2015 af ztuema (Slettet)

...


Svar #7
15. september 2015 af ztuema (Slettet)

Ingen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Bestem grænseværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.