Matematik

vektor regning

16. september 2015 af jens12234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg har vedhæftet en opgave, som jeg meget gerne vil have hjælp til - den omhandler vektor regning. 

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: 1.005.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2015 af mathon

1.005.jpg


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2015 af mathon

Skæring kræver
                                  x^2-4x+y^2+2y=11\; \; og\; \; y=x+1
hvoraf

                                  x^2-4x+(x+1)^2+2\cdot (x+1)=11

Løs andengradsligningen til beregning af skæringspunkternes førstekoordinater.
 


Svar #3
16. september 2015 af jens12234 (Slettet)

Men det kræver da ikke vektor regning vel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2015 af mathon

Nej.


Skriv et svar til: vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.