Matematik

vektorer i plan

18. september 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

forstår ikke denne opgave.. mangler der ikke en vinkel?

Vedhæftet fil: opgave3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2015 af Soeffi

#0. Nej der er to formler for skalarprodukt. Den som du skal bruge indeholder ikke vinkler, men kun koordinater.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2015 af peter lind

Det gør der ikke. Du skal bare bruge formlen (x1, y1)·(x2,y2) = x1*x2+y1*y2

I den første for eksempel (-3)*40+17*2


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2015 af mathon

 To vektorers

                    \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}             \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} b_1\\b_2 \end{pmatrix}

skalarprodukt
                              \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} b_1\\b_2 \end{pmatrix}=a_1\cdot b_1+a_2\cdot b_2


Skriv et svar til: vektorer i plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.