Matematik

Vektorer

18. september 2015 af eray (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey

A) vi ved at \vec{a} \cdot \vec{b}=0 hvis og kun hvis \vec{a} og \cdot \vec{b} er ortogonale. Hvad kan man sige om vinklen mellem vektorerne, når \vec{a} \cdot \vec{b} er henholdsvis positivt og negativt? 

Håber nogen kan hjælpe, Tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2015 af peter lind

Hvis skalarproduktet er positiv peger projektionen af den ene vektor på den anden i samme retning ellers i modsat retning. Du kan også sige det på den måde at hvis skalarproduktet er positiv er vinklen mellem vektorene mindre end 90º ellers større end 90º.


Svar #2
18. september 2015 af eray (Slettet)

MANGE TAK Peter lind :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2015 af peter lind

    


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.