Matematik

vektorer og trekanter

18. september 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? skal den konstrueres eller?

Vedhæftet fil: opgave 7.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2015 af peter lind

Den skal beregnes men det vil formodentlig være en hjælp, hvis du har en tegning. Du kan bruge afstandsformlen for afstanden mellem to punkter til at finde sidelængderne og dernæst cosinusrelationerne til at finde vinklerne. Vinklerne kan du også bruge ved at finde skalarproduktet melle for eks. vektorerne AB og AC


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2015 af mathon

        a=\left | \overrightarrow{CB} \right |        b=\left | \overrightarrow{CA} \right |        c=\left | \overrightarrow{AB} \right |

                    \cos(A)=\frac{\overrightarrow{AB}\cdot \overrightarrow{AC}}{\left |\overrightarrow{AB} \right |\cdot \left |\overrightarrow{AC} \right |}      osv…

                 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2015 af mathon

eller
              \cos(A)=\frac{b^2+c^2-a^2}{2bc}    +  2 analoge


Skriv et svar til: vektorer og trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.