Matematik

Kvadrat funktionsforskrift ?

21. september 2015 af ExcuseMePlease (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen. 

Jeg sidder med en fsa problemregning fra 2011. Jeg er stoppet ved en opgave som jeg er lidt usikker på om jeg har løst rigtigt. Så jeg tænkte om i kunne se om det jeg har gjort er rigtigt.'

Opgaven lyder : Beskriv både med ord og med en funktionsforskrift sammenhæng mellem sidelængden og omkredsen af et kvadrat.

Her har jeg så fået forskriften til 4x=y-s hvor y er omkreds og s er side,. 

er funktionen rigtigt

og tusind tak på forhånd. :-D;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2015 af PeterValberg

4x=y-s    markeret med gult skal fjernes, markeret med grønt skal ændres til s

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2015 af mette48 (Slettet)

Omkredsen af et kvadrat er 4 gange sidelængden

y=omkreds og x er sidelængden

y=4x


Svar #3
21. september 2015 af ExcuseMePlease (Slettet)

tusind tak for jeres svar 


Svar #4
21. september 2015 af ExcuseMePlease (Slettet)

Men er min funktionsforskrift ikke sådan set den samme. For hvis jeg nu lægger en side ind, vil det jo give den samme omkreds,  ik ?


Skriv et svar til: Kvadrat funktionsforskrift ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.