Matematik

Komplekse tal - rektangulær form

22. september 2015 af AlmostDoneO - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg er lidt i tvivl om hvilken måde jeg skal skrive følgende på for at det er korrekt rektangulær form. Jeg hælder mest til den første men er ikke sikker.

-\frac{13}{2}+\frac{13}{2}i\sqrt{3} eller -\frac{13}{2}+\frac{13\cdot\sqrt{3} }{2}i


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af mathon

                        -\frac{13}{2}+i\frac{13\cdot\sqrt{3} }{2}  eller   -\frac{13}{2}+\frac{13\cdot\sqrt{3} }{2}i


Svar #2
22. september 2015 af AlmostDoneO

Tak :D

Skriv et svar til: Komplekse tal - rektangulær form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.