Matematik

Vektorer

22. september 2015 af Duvedhv19 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey.

opgaven:

Bevis, at hvis to vektorer \vec{a} og \vec{b} er parallelle og har samme retning, så er \vec{a}\cdot \vec{b} = \left | \vec{a} \right |\cdot \left | \vec{b} \right |

kan det passe, at man skal bruge vinkel mellem vektorer som bevis????

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af mathon


Svar #2
22. september 2015 af Duvedhv19 (Slettet)

okay mange tak mathon


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.