Matematik

Bestem det samlede gulvareal

22. september 2015 af SpY2134 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for lidt hjælp til en matematik opgave.

Har vedhæftet opgaven i PDF.

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Opgave.pdf

Svar #1
22. september 2015 af SpY2134 (Slettet)

PS: der må ikke bruges aflæsningmetode


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2015 af ElMalek (Slettet)

Du skal inddele figuren i flere små figurer, herunder kvadrater, rektangler, trekanter osv., beregn herefter arealet for disse, og summen heraf vil være det samlede grundareal. Læg mærke til, at der er angivet længder på siderne - disse skal anvendes.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2015 af mathon

Du får brug for kordeformlen:

                          v=2\cdot \sin^{-1}\left ( \frac{\textbf{k}}{2r} \right )   i  \left \{\begin{matrix} radianer\\ grader \end{matrix}
      til vinkelberegning
og
      til beregning af cirkeludsnit

                          A_{udsnit}=\frac{1}{2}r\cdot v             hvis du regner vinklen i radianer

                          A_{udsnit}=\frac{\pi \cdot r^2\cdot v}{360^{\circ}}       hvis du regner vinklen i grader


Skriv et svar til: Bestem det samlede gulvareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.