Matematik

3 Koblede ligninger

23. september 2015 af hammer26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Følgende haves:

\frac{dj}{dt}=-\alpha j(t)-\frac{dx}{dt}+u(t)

\frac{d^{2}x}{dt^{2}}+ \beta \frac{dx}{dt}=j(t)

x=x(t) oplyses også. Så skal der indføres at v(t) = dx/dt og y(t) = x(t)

Derefter skal systemet opskrives som 3 koblede lineære ligninger på følgende form:

x=Ax+bu og y=dTx , med den tidsafhængige vektor funktion x(t) = (j(t),x(t),v(t))

Jeg skal eksplicit opskrive system matricen A, samt vektorerne b og d.

Please, er der ikke en som vil være så enorm venlig at hjælpe mig her ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2015 af andersenxD (Slettet)

Det her var hvad jeg gjorde da jeg havde den ;) 

Vedhæftet fil:Uden navn.pdf

Svar #2
23. september 2015 af hammer26 (Slettet)

Du har vel ikke lidt hjælp til spørgsmål 6 også?

Ellers Tusind tak for hjælpen

Brugbart svar (1)

Svar #3
24. september 2015 af andersenxD (Slettet)

Jo da :)

Vedhæftet fil:Uden navn.pdf

Skriv et svar til: 3 Koblede ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.