Matematik

5· sin(53o) = 3,993 ≈ 4 cm.

01. oktober 2015 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan taster man det her ind på en lommeregner?

5· sin(53 grader) = 3,993 ≈ 4 cm. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2015 af Mawias (Slettet)

Man trykker på femtallet, derefter på knappen sin (sinus), hvorefter du skriver dit gradtal ind foran den parentes, som vil poppe op. Derefter trykker du bare på din ''='' knap.


Svar #2
01. oktober 2015 af JBiebs (Slettet)

#1

Der kommer ikke noget parantes op :/


Svar #3
01. oktober 2015 af JBiebs (Slettet)

Altså du skal bare vide at det er en iPhone lommeregner jeg bruger, har ikke fået skaffet en rigtig lommeregner endnu :/


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2015 af Mawias (Slettet)

Hvis du har en sin knap, så skal du bare skrive dit gradtal ind bagefter, og derefter trykke ''=''. 


Svar #5
01. oktober 2015 af JBiebs (Slettet)

#4

Så det er 5 også trykke på sinus også skal jeg skrive gradtal også trykke på "=" 

Men der sker ikke noget 


Skriv et svar til: 5· sin(53o) = 3,993 ≈ 4 cm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.