Fysik

Hvordan udregnes erstatningsmodstand i den viste kobling?

07. oktober 2015 af Slashdash (Slettet) - Niveau: C-niveau


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2015 af mathon

                \frac{1}{R_p}=\frac{1}{2\; \Omega }+\frac{1}{1\; \Omega }+\frac{1}{2 \; \Omega }

                


Svar #2
07. oktober 2015 af Slashdash (Slettet)

#1

                \frac{1}{R_p}=\frac{1}{2\; \Omega }+\frac{1}{1\; \Omega }+\frac{1}{2 \; \Omega }

Tak.


Skriv et svar til: Hvordan udregnes erstatningsmodstand i den viste kobling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.