Matematik

vektor opgave

21. oktober 2015 af jens12234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HJÆLP! 

kan ikke finde ud af 2) fodpunktet af højden fra A på BC.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2015 af mathon

Når fodpunktet for ha kaldes D
haves:

               \overrightarrow{CD}=\overrightarrow{CA}_{\overrightarrow{CB}}=\frac{\overrightarrow{CA}\cdot \overrightarrow{CB}}{\left | CB \right |^2}\cdot \overrightarrow{CB}

og
              \overrightarrow{OD}=\overrightarrow{OC}+\overrightarrow{CD}


Skriv et svar til: vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.