Matematik

Formlen for en kugles overflade er A= 4*pi*r2

27. oktober 2015 af Mm98 - Niveau: A-niveau

Hej jeg har lidt sært ved denne opgave. Er der evt. nogen som kan hjælpe?
a) beregn arealet af en kugle

B) bestem radius for en kugle med overfladearealet 1000cm2 ved at opstille og løse en ligning


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2015 af mathon

a) 

       A_{kugle}=4\pi \cdot r^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2015 af mathon

b)
       r=\sqrt{\frac{A_{kugle}}{4\pi }}


Skriv et svar til: Formlen for en kugles overflade er A= 4*pi*r2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.