Fysik

Forklaring på følgende ligninger

29. oktober 2015 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogen som vil læse min fysik rapport igennem som handler om " effekt"? 

- Det vil betyde meget, og vil se hvad jeg mangler måske at uddybe eller forklare

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2015 af mathon

Hvilke formler refererer du til?

                          P=\frac{E}{t}=\frac{U^2}{R}=R\cdot I^2=U\cdot I\; ?


Svar #2
29. oktober 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Regne effekten ud, men f.eks delta t skriver man så bare at det er forskellen i temperatur??


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2015 af mathon

t er tiden. T er temperaturen.


Skriv et svar til: Forklaring på følgende ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.