Matematik

Løsning til differentialligningen

29. oktober 2015 af spiderm (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej med jer.

Mit spørgsmål er i denne word fil, fordi det er nemmere at forklare gennem den fil.

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Spørgsmål.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2015 af peter lind

Jeg kan kun læse brudstykker af din fil. Kad du ikke levere den i doc eller pdf format


Svar #2
30. oktober 2015 af spiderm (Slettet)

#0

Hej med jer.

Mit spørgsmål er i denne word fil, fordi det er nemmere at forklare gennem den fil.

På forhånd tak.

Vedhæftet fil:Spørgsmål.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2015 af peter lind

Det ser fornuftigt ud. Du har bare overset at y(t)2 = f(t) giver to muligheder nemlig y(t) = kvrod(f(t)) ∨y(t) = -kvrod(f(t))


Skriv et svar til: Løsning til differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.