Fysik

hjælp til brændværdi og nyttevirkning- formler osv

30. oktober 2015 af sarahansen00 (Slettet) - Niveau: C-niveau

delta ms * B = E

ms er stearinlysets masse * brændværdi = Energi

Spørgsmål: Hvad står B for og hvilke måleenheder har den? og isoler "B" og beregn denne størrelse.

Jeg ved godt at B er brændværdien, men forstår ikke det med måleenheder og isolering af B?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2015 af Heptan

Brændværdi har enheder af energi pr. masse, fx J/kg.

Du kan dividere med Δms på begge sider og få:

B = E/Δms


Svar #2
30. oktober 2015 af sarahansen00 (Slettet)

Findes der flere måleenheder for Brændværdi? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2015 af Heptan

Har energi flere enheder end Joule?


Skriv et svar til: hjælp til brændværdi og nyttevirkning- formler osv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.