Fysik

Gennemsnitsfart fra tabel værdier

03. november 2015 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg sidder ret meget fast i min fysik opgave :( 

Jeg har en tabel med t/s og h/m

ex 

ts 0.0 , 0.23

hm 28.42, 28.55 

Jeg skal så regne gennemsnitsfarten, hvordan er det nu man gør det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2015 af mathon

Gennemsnitsfart:      
                                       v=\frac{\Delta h}{t}
              


Svar #2
03. november 2015 af Anonyminized (Slettet)

Mange tak, skal delta bruges som en værdi  eller er dette rigtigt?  Δ28.55/0.23=124.1304348Δ


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2015 af mathon

egentlig:
                                 v=\frac{\Delta h}{\Delta t}=\frac{(28{,}55-28{,}42)\; m}{(0{,}23-0{,}0)\; s}=0{,}57\; \tfrac{m}{s}


Skriv et svar til: Gennemsnitsfart fra tabel værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.