Matematik

bestem arealet af parallelogramet udspændt over a og b

06. november 2015 af emilieøstergård (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvilke formel skal jeg bruge for at kunne bestemme arealet af parallelogramet udspændt over a og b? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2015 af mathon

                   A=\left | det(\overrightarrow{a},\overrightarrow{b}) \right |=\begin{Vmatrix} a_1 &b_1 \\ a_2 &b_2 \end{Vmatrix}=\left | a_1b_2-a_2b_1 \right |


Skriv et svar til: bestem arealet af parallelogramet udspændt over a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.