Matematik

Funktioner

06. november 2015 af Kjuk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvorfor er log(c) = 2.8072 det samme som c= e^2.8072


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2015 af StoreNord

Hvorfor er log(c) = 2.8072 det samme som c= e^2.8072

Du kunne også spørge om det omvendte:

             Hvordan kan det være at:

                                c= e^2.8072    <=>      log(c) = 2.8072

Det er fordi du kommer fra det ene udsagn til det andet ved at tage logaritmen på begge sider.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.