Matematik

matematik find f¨mærke

07. november 2015 af Karare - Niveau: B-niveau

Hej håber i kan hjælp mig med forklaring tak på forhånd... 

Vedhæftet fil: aaa.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2015 af SuneChr

Benyt differentiationsreglen for en sammensat funktion. Lad
f5 (x) = g º h (x)   hvor g (x) = x6  og  h (x) = x2 + 3x


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2015 af mathon


Skriv et svar til: matematik find f¨mærke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.