Matematik

Hjælp til at tegne linje l skal forklare min sød det

14. november 2015 af 2224 - Niveau: 7. klasse

hjælp til at tegne linje l.

Cirklen er 6 cm

Cirklens radius = 3

Cirklens omkreds 6 X pi

Cirkelns areal = Pi x 9

L:y= - x + 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2015 af StoreNord

Det med cirklen er rigtigt, men som gangetegn bør man bruge *. Skal vi gøre noget med cirklen?

En linje med forskriften y=-x+3 har punktet (0,3) som (støtte-)punkt. Det vil sige linjen skærer y-aksen i y=3. Den går skråt nedad med en hældning på 45 grader. (gælder dog kun hvis akserne er skaleret èns)


Svar #2
14. november 2015 af 2224

Tak så kan jeg forklare ham det


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2015 af StoreNord

Det er dog generelt bedre at bruge sildeben, som I kan læse om her:

https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/lineaer-funktion/sildeben

https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/lineaer-funktion/sildeben


Skriv et svar til: Hjælp til at tegne linje l skal forklare min sød det

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.