Matematik

Hvordan finder jeg deskriminanten i dette stykke?

16. november 2015 af Mart96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Her har jeg en ligning: 

g'(x)=0

Jeg skal finde d, men jeg kan ikke helt forstå herfra. 

Kunne du måske hjælpe mig?

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2015 af peter lind

Man kan ikke finde nogen deskriminant af g'(x) = 0. Kom med hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2015 af SuneChr

# 0
Mon du har en 3.grads funktion,  g (x) = ax3 + bx2 + cx + d
hvor du skal finde evt. extrema og løse
g '(x) = 3ax2 + 2bx + c = 0    ?
I så fald er diskriminanten     (2·b)2 - 4·(3·a)·c


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg deskriminanten i dette stykke?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.