Fysik

Kræfter og parallelogrammer

18. november 2015 af Doubtful (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er meget i tvivl med hvordan to opgaver skal løses. Henholdsvis opgave 2 spørgsmål b og opgave 3 spørgsmål c. Begge opgaver omhandler paralellogrammer og få at få tegninger med har jeg valgt at vedhæfte som PDF. Min tvivl går på om jeg har formuleret mig korrekt og generelt bare løst opgaven korrekt. Det ville derfor være dejligt hvis der var en der kunne bekræfte/afkræfte mine tvivl. Mange tak på forhånd, skriv hvis der er spørgsmål. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2015 af hesch (Slettet)

Du har regnet 2a korrekt:  Den resulterende kraft = Fsnore - Ftyngde = 6580N , hvilket dog så medfører at

Fsnore = 6580N + Ftyngde  i 2b.

Du skal finde at hver af snorkræfterne = 4207N

Opgave 3c er rigtig.


Skriv et svar til: Kræfter og parallelogrammer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.