Matematik

Differentiering

22. november 2015 af Maria10101 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg f'(x) til funktionen:

f(x) = \frac{85x\ }{\ x+67}


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2015 af PeterValberg

Se under punktet "Kvotientreglen" på denne [ side ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. november 2015 af mathon

       f{\, }'(x)=\frac{85\cdot (x+67)-85x\cdot x}{(x+67)^2}=\frac{-85(x^2-x-67)}{(x+67)^2}


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.