Matematik

bestem væksthastighed

23. november 2015 af LuchoG (Slettet) - Niveau: B-niveau

L(t) = 68.5-68.0*e-0.00026*t
Jeg har fundet L(30) og L(365)
Hvordan finder jeg L'(t)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2015 af mathon

      L{\, }'(t)=-68{,}0\cdot e^{-0{,}00026\cdot t}\cdot (-0{,}00026)=0{,}01768\cdot e^{-0{,}00026\cdot t}


Skriv et svar til: bestem væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.