Matematik

Potenser og rødder

24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Er der nogen der ved hvordan man regner denne her slags opgave? 

x^n*x^2?


Svar #1
24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Eller a*a^-3


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2015 af peter lind

brug at bn*bm = bn+m


Svar #3
24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Men når der står minus?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2015 af peter lind

så er m bare negativ


Svar #5
24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Det siger den er forkert


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. november 2015 af peter lind

Hvad er den ? og hvad har du gjort ?


Svar #7
24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

a*a^-3 siger at det hverken er -3, 3 eller 0


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. november 2015 af peter lind

Det skal det sandelig heller ikke være Du har a*a-3 =a1*a-3 Brug reglen i#2 på det


Svar #9
24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Hvad så når det er en brøk? 

altså: 

1/6 opløftet i 3


Svar #10
24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Hvor 6 er opløftet i 3?


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. november 2015 af peter lind

(1/6)3 = 13/63

alternativ

(1/6)3 = (6-1)3 = 6-3


Svar #12
24. november 2015 af Kamp1234 (Slettet)

Hvad så når det er 7^8/7^10?


Brugbart svar (0)

Svar #13
24. november 2015 af peter lind

an/am = an-m


Skriv et svar til: Potenser og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.