Matematik

Bestem skærringpunkt

30. november 2015 af Sarahjegersmuk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg prøver igen

Jeg har brug for hjælp til den her opgave som jeg har vedhæftet.

Jeg ved ikke helt hvordan man løser for h(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2015 af SådanDa

(x+2)/(x2+1)=0 <=> x+2=0

En brøk er kun 0 hvis tælleren er 0, det er i princippet bare 0-reglen :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2015 af SuneChr

En brøk er 0, hvis tælleren i brøken er 0.
Løs derfor  x + 2 = 0
Bestem skærringspunkter.png


Skriv et svar til: Bestem skærringpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.