Fysik

Nogen der kan hjælpe med 3 opgaver

02. december 2015 af MiaBjerg10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! 

Har brug for hjælp til opgave 5.12 og b i 5.10, håber nogen kan hjælpe :)

Har vedhæftet dokumentet med opgaverne

Vedhæftet fil: Fysik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

5.12

v(t) = d s(t) / dt

a(t) = d v(t) / dt

Så du finder v(t) ved at differentiere udtrykkene mht. t. Du differentierer så igen og finder accelerationerne.

5.10

a = Δv/Δt  <=>

Δt = Δv/a

og du finder hastighedsændringen som

Δv = 110 km/t - 80 km/t = 30 km/t = 30/3,6 m/s = 8,33 m/s


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe med 3 opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.