Matematik

spg. vedrørende matematik

02. december 2015 af Lolerlife - Niveau: A-niveau

Hej derude. Jeg sider her og har svært ved at løse denne opgave. Er der en venlig sjæl, som kan hjælpe mig med den? :) 

Hvor mange liter 40% sprit (ethanol), skal man blande med 12 liter 90% sprit for at blandningen bliver 45%? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2015 af mathon

Det skal oplyses, om der er tale om masse- eller volumen-procent.


Svar #2
02. december 2015 af Lolerlife

Det er en volume der er tale om 


Svar #3
02. december 2015 af Lolerlife

??


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2015 af mathon

Du har så
                       \frac{{V\cdot 0{,}40+(12\; L)\cdot 0{,}90}}{V+(12\; L)}=0{,}45


Skriv et svar til: spg. vedrørende matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.