Fysik

Galaksens hastighed i forhold til Jorden

06. december 2015 af MariaJK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Beregn Galaksens hastighed i forhold til Jorden

Har brugt Hubbles lov.

V = HO * r 

V = 22 * 0.05 = 1.1

22 km/s = Hubbles konstant

0.05 = Galaksens afstand

Kan dette passe?  


Svar #1
06. december 2015 af MariaJK (Slettet)

.........


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

H er vist ca. 70 (km/s)/Mpc. Er galaksens afstand fra Jorden  0,05 Mpc?


Skriv et svar til: Galaksens hastighed i forhold til Jorden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.