Matematik

Udregning af parablens nulpunkter! HJÆLP SIDDER TIL PRØVE

07. december 2015 af Vovse112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Parablen ser således ud: y=-2x^2+12x-10

Hvordan finder jeg nulpunktet og hvordan ser det ud???


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2015 af SuneChr

Studieportalen yder ikke hjælp under en prøve eller eksamen. Når prøven er færdig, og du har afleveret dine besvarelser, kan du spørge om opgaverne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2015 af mathon

Nulpunkter betyder
                                      y = 0

                                      y = -2x2 + 12x - 10 = 0                                


Svar #3
07. december 2015 af Vovse112 (Slettet)

okay, i orden


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2015 af PeterValberg

#2 Spørger skriver:

...HJÆLP SIDDER TIL PRØVE...

skal vi fremover ikke bare lade dem sidde der og så besvare deres spørgsmål bagefter? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Udregning af parablens nulpunkter! HJÆLP SIDDER TIL PRØVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.