Matematik

Hjælp til at forklar!

07. december 2015 af wulff0605 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til at forstå !

5!=120

det ville siger 5*4*3*2*1=120 eller?

jeg ville nemlig gerne vide hvad der er gjort her

52!/(52-5)!=311.875.200

Påforhånd tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2015 af PeterValberg

Ja

5! = 5·4·3·2·1 = 120

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2015 af PeterValberg

(52!)/((52-5)!) = (52!)/(47!) = (52·51·50·49·48·47!)/(47!) = 52·51·50·49·48 = 311875200

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til at forklar!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.