Fysik

Fysik hjælp

10. december 2015 af AnneMarie80 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med det, der er vedhæftet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2015 af mathon

1 dm = 100 mm = 1 liter

           V=(1{,}35\; dm)\cdot (0{,}42\; dm)\cdot (0{,}15\; dm)


Svar #2
10. december 2015 af AnneMarie80 (Slettet)

Hvad med spørgsmål 2?


Svar #3
10. december 2015 af AnneMarie80 (Slettet)

Forresten, giver det så 0,08442 dm, det du skrev?


Svar #4
10. december 2015 af AnneMarie80 (Slettet)

?


Svar #5
12. december 2015 af AnneMarie80 (Slettet)

Intet svar?

....


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2015 af mathon

              V=(1{,}35\; dm)\cdot (0{,}42\; dm)\cdot (0{,}15\; dm)=0{,}08505\; dm^3=0{,}08505\; L


Svar #7
12. december 2015 af AnneMarie80 (Slettet)

Tak! Men hvad med spørgsmål 2? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. december 2015 af mathon

a2)
               E_{batteri}=I\cdot t\cdot \mathcal{E}=\left (4\cdot 10^3\cdot 10^{-3}\; A \right )\cdot \left ( 3600\; s \right )\cdot\left ( 7{,}4\; \tfrac{J}{As}\right )=106.560\; J


Skriv et svar til: Fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.