Matematik

Bestem rumdiagonalen

10. december 2015 af alex9004 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogen der ved hvad man skal her? Opgaven: Bestem rumdiagonalen i en terning med sidelængden 2,3 cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2015 af mathon

       d_{rum}=\sqrt{3}\cdot (2{,}3\; cm)


Svar #2
10. december 2015 af alex9004 (Slettet)

Kan det passe det giver 2,626785107


Svar #3
10. december 2015 af alex9004 (Slettet)

#1

       d_{rum}=\sqrt{3}\cdot (2{,}3\; cm)

Kan det passe det er 2,626785107


Skriv et svar til: Bestem rumdiagonalen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.