Matematik

Slip % på en 6 polet motor

13. december 2015 af TK10 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange omdrejninger måles der på akslen af en 6 polet motor, der har en slip på 2,5 %

ns= f*60/3 =50*60/3=1000 omdrejninger

1000 omdr*2,5%=2500 er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2015 af Eksperimentalfysikeren

Regn ud, hvor meget 2,5% er af ns og træk det fra.


Svar #2
13. december 2015 af TK10 (Slettet)

Skal jeg ikke gange ns og slip ??? 2500*2,5/100=62,5%????


Svar #3
13. december 2015 af TK10 (Slettet)

ns= f*60/3 =50*60/3=1000 omdrejninger

1000 omdr*2,5%/100=25

1000-25=975???


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2015 af Eksperimentalfysikeren

#3 er korrekt


Skriv et svar til: Slip % på en 6 polet motor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.