Fysik

Hjælp til beregning af formler til forsøg " frit fald"

14. december 2015 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogen som ved hvordan man beregner nogle data udfra nogle formler til forsøget frit fald?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2015 af mathon

Med konstant acceleration g (uden luftmodstand)
har du
                      v=g\cdot t+v_0

                      s=v_{middel}\cdot t+s_0

                      s=\frac{v+v_0}{2}\cdot t+s_0

                      s=\frac{g\cdot t+v_0+v_0}{2}\cdot t+s_0

                      s=\left (\frac{1}{2}gt+v_0 \right )\cdot t+s_0

                      s=\frac{1}{2}gt^2+v_0t+s_0


Skriv et svar til: Hjælp til beregning af formler til forsøg " frit fald"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.