Fysik

beregning

14. december 2015 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har et spøgsmål som lyder, Beregn \lambda top for en varm radiator med temp. 50 C

så skal jeg indsætte det i denne ligningen \lambda^{top}*T=2,9*10^{-3}m*Kog isolere \lambda 

Men hvad er K? skal jeg så bare indsætte 273 for kelvin 

T er vel = med 50 C?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2015 af SuneChr

Man har
273,15º K = 0º C
T må da være    50 + 273,15 ºK
Hvad er enhederne på  λtop m og K ? 


Svar #2
14. december 2015 af Mat19 (Slettet)

m=meter den hører vel til de 10^-3

\lambda ^{top} og K er der ingen enheder på i opgaven, men \lambda er oftes i meter


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2015 af peter lind


Skriv et svar til: beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.