Matematik

6 cifre ganget med hinanden er =888? Hvad er svaret?

23. december 2015 af Marco93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen.

6 cifre ganget med hinanden skal give 888. Nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2015 af mathon

        888=2^3\cdot 3\cdot 37=1\cdot 2\cdot 2\cdot 2\cdot 3\cdot 37


Svar #2
23. december 2015 af Marco93 (Slettet)

Det skal være cifre 1-9 alle sammen, så 37 duer ikke. 

Altså 6 cifre ganget med hinanden. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. december 2015 af Soeffi

#0

Hvordan lyder opgaven helt præcis? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. december 2015 af Stats

#2

Det kan ikke lade sig gøre hvis man ikke må anvende cifre over 9...

Ellers må det være et andet talsystem du er over i..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. december 2015 af LukasNis (Slettet)

altså tallet 2,1261869^6 giver 888 men nok ikke det du mener?


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. december 2015 af LukasNis (Slettet)

Kan man ikke... du rammer 37 hver gang, lige meget hvad du gør...


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. december 2015 af Eksperimentalfysikeren

Der er ingen cifre over 9 i titalssystemet.

Jeg vil mene, at mathons løsning er tæt på det rigtige, blot skal det indledende 1-tal fjernes. Så er der 5 faktorer, hvoraf de  første 4 har 1 ciffer hver og den sidste har 2 cifre, ialt 6 cifre.


Svar #8
24. december 2015 af Marco93 (Slettet)

Opgaven går ud på at knække en kode på 6-cifre. Det eneste jeg ved er at der skal være 6 cifre og at første ciffer er 6. 

Et hint sagde mig at det skulle give 888 til sammen. 888 har ihvertfald noget med det at gøre. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. december 2015 af Eksperimentalfysikeren

Der må være flere oplysninger.


Skriv et svar til: 6 cifre ganget med hinanden er =888? Hvad er svaret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.