Matematik

Bestem hældning (differentialregning)

08. januar 2016 af mustiiiiii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem hældning af tangenten i X0 = 3 for f(x) = 2x2-7

Hvad gøre jeg her? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2016 af mathon

                                 f{\, }'(x)=4x

                                 f{\, }'(3)=4\cdot 3=12


Skriv et svar til: Bestem hældning (differentialregning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.