Matematik

Hvad kommer først ln eller ^

13. januar 2016 af Dudi22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Meget simpelt, men hvad gør jeg først, hvis der står

ln(1+x)^2

Tager jeg først ln af 1+x eller tager jeg først ^2 af 1+x?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2016 af mathon

           ln(1+x)2 = (ln(1+x))2
contra

           ln((1+x)2) = ln(  (1+x))

som

           3x2
contra

           (3x)2 = 9x2


          


Svar #2
13. januar 2016 af Dudi22 (Slettet)

Thanks :) Ligesom sin (1+x)^2


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. januar 2016 af mathon

sin(1+x)2 = (sin(1+x))2 = sin2(1+x)


Svar #4
13. januar 2016 af Dudi22 (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: Hvad kommer først ln eller ^

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.