Matematik

Trekanter

17. januar 2016 af sine1234567 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har 2 spørgsmål som er i det vedhæftede felt. Har brug for svarende hurtigst mulig så pls help :)

Vedhæftet fil: Skærmbillede (15).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2016 af mathon

a)
           p=\sin(126^{\circ})\cdot \frac{23}{\sin(20^{\circ})}

           q=\sin((126+20)^{\circ})\cdot \frac{23}{\sin(20^{\circ})}               supplementvinkler har samme sinus-værdi.


Svar #2
17. januar 2016 af sine1234567 (Slettet)

#1

a)
           p=\sin(126^{\circ})\cdot \frac{23}{\sin(20^{\circ})}

           q=\sin((126+20)^{\circ})\cdot \frac{23}{\sin(20^{\circ})}               supplementvinkler har samme sinus-værdi.

kan jeg kopier det som du har skrevet som et svar ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2016 af mathon

b)
                   A=\frac{r^2}{2}\cdot \frac{\sin(P)\cdot \sin(Q)}{\sin(R)}

                   A=\frac{23^2}{2}\cdot \frac{\sin(126^{\circ})\cdot \sin(126^{\circ}+20^{\circ})}{\sin(20^{\circ})}


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2016 af PeterValberg

#0 Se eventuelt denne tråd [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
17. januar 2016 af sine1234567 (Slettet)

#4

#0 Se eventuelt denne tråd [ LINK ]

kan jeg godt bruge det som Mathon har skrevet som et svar ? Eller er der noget andet man også skal gøre ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. januar 2016 af PeterValberg

#5 Du kan sagtens bruge det, som Mathon har skrevet :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.